موسوي: مُرده باد سپاه، زنده باد لاريجاني!
نوشته شده توسط : محفوظ
به گزارش صراط اين كودتاچي ناكام در ادامه با تكرار حرفهاي مجري شبكه تلويزيوني بي بي سي فارسي مطابق خواست اربابانش در راستاي بزرگنمايي خطر تحريمهاي مشتي جنايتكار بين المللي افزود:
«برای اینجانب مانند روز روشن است که این قطعنامه بر امنیت و اقتصاد کشور ما اثرخواهد گذاشت. تولید ناخالص را پائین خواهد آورد، بیکاری را بیشتر خواهد کرد، مردم را در تنگنای مشکلات بیشترمعیشتی واجتماعی قرار خواهد داد و فاصله ما را ازکشورهای در حال رشد جهان بیشتر خواهد ساخت.کدام عقل سلیم است که نداند کشورما امروز پس از صدور قطعنامه آسیب پذیرتر و منزوی تر از گذشته شده است؟»

وي در ادامه ضمن مقايسه ايران با حكومتهاي ديكتاتور منطقه مثل عراق در زمان حاكميت صدام افزود:
«سرنوشت کشورهای دیگر در منطقه که در دام لفاظی های مغرورانه ومیان تهی دولتیانشان افتادند وسرنوشت شوم و ترحم برانگیزی پیدا کردند باید جلوی چشم همه ما باشد. »

موسوي كه گويا از بي محلي رسانه ملي به اربابان صهيونيستش خيلي كلافه شده بود در حالي كه خيلي دوست داشت او هم راه حل بدهد(!)‌ افزود:
« اولین وضروری ترین راه حل و حتی فوری ترین آن اطلاع رسانی صادقانه به ملت است. این حق مردم است که ماهیت قطعنامه و تحریم های دیگری که در حال افزوده شدن به آن است بشناسند. باید آنها بدانند این تحریمها چه اثری بر سفره آنها و روی نرخ بیکاری و تورم وتولید وپیشرفت کشورو امنیت می گذارد. صرفا گفتن اینکه این قطعنامه یک ورق پاره است مشکل مردم و کشور را حل نمی کند.»

از نكات جالب اين بيانيه (البته بي توجهي مردم به بيانيه هاي قبلي اين كودتاچي آماتور باعث شده كه بيانيه جديد وي در قالب يك مقاله در سايت اينترنتي كلمه منتشر شود) عصبانيت نماينده سيا و موساد از مقابله نظام اسلامي با رسانه هاي فتنه گر و مجري عمليات رواني سرويسهاي اطلاعاتي غرب است. موسوي در اينباره مي نويسد:
«بسیاری از ملت ما نمی دانند مسیری که با ندانم کاری و گزافه گوئی های بی مورد درآن افتاده ایم تاچه حد خطرناک است. اینکه کسانی بخواهند با بذله گوئی و رجزخوانی خیال خود ومردم را راحت کنند خیانت به مردم است. اگر این اقدام برای مسوولان کشور دشوار است حداقل رسانه های غیر دولتی آزاد (بخوانيد همان رسانه هاي سازمان سيا كه كودتاي پارسال را راه اانداختند) گذاشته شوند که بدون اغراق و دلسوزانه اطلاعات و تحلیل های لازم را به مردم انتقال بدهند.»

نكته ديگري كه خصوصا براي علي لاريجاني - كه اخيرا در حمايت از كارتل مالي جريان فتنه (دانشگاه آزاد) با تمام قوا در مجلس از خود مايه گذاشت – شايان توجه مي باشد، اعلام همپيالگي اين كودتاچي ورشكسته با خاتمي و حسن روحاني و آقايان هاشمي و خاتمي است. موسوي در اين زمينه مي نويسد:
«خطرآنچنان مهم است که به خاطرآن استفاده ازتجربیات ومنزلت شخصیت هائی چون جنابان هاشمی و خاتمی و روحانی و لاریجانی و… ضرورت داشته باشد. کیست که نداند اغلب مدیران برجسته و نیروهای زبده برای اداره کشور در شرایط بحرانی کنونی ازمدار تصمیم گیری ها و سیاستگزاری ها به کناری گذاشته شده ا ند؟ آیا این واقعیت آشکار، دلهره آور و شک برانگیز نیست؟»

كانديداي خشونت طلب انتخابات رياست جمهوري اخير كه شيمون پرز و نتانياهو و اوباما و ميلي بند و هيلاري كلينتون رسما از او به خاطر پيمودن راه مورد نظر سيا و موساد حمايت كرده بودند در ادامه در حالي كه از خارج شدن اسرار ملت ايران از دسترس كودتاگران وابسته به موساد ، شديدا عصباني به نظر مي رسيد افزود:
«چرا باید چند نفر پنهان از نظر مردم در مورد پرونده هائی که به سرنوشت همه ملت مربوط است تصمیم بگیرند؟»

موسوي به سياق فحاشي هاي يك ساله اخير بار ديگر دولت جمهوري اسلامي را به دليل پافشاري بر عزت ملي و مقابله با زياده خواهي هاي اربابانش به باد فحاشي گرفت و گفت:
«نتایج ناشی از تقلب انتخاباتی و سرکوبهای بعد از انتخابات ومصائب ناشی از سوء مدیریتها و فساد و دروغ و آشفتگی سیاستهای اقتصادی و فرهنگی منجر به بحران اعتماد به حکومت و فاصله گرفتن مردم از دست اندرکاران شده است. یک دولت نامشروع و سرکوبگر ودر حال جنگ با ملت خود نمی تواند در مقابل تهدیدات بیگانه مقاومت نماید. در چنین حالتی یا باید به بیگانگان باج دهد و یا کشور را در آستانه خطرات مهلک افکند.»

اما جالب ترين و البته عبرت آموز ترين بند اين بيانيه (عبرت آموز براي مسئولان هميشه ساكت دستگاه هاي قضايي و امنيتي كشور) به همنوايي آشكار اين فتنه گر ورشكسته با صهيونيستها در مقابله با تنها قدرتي كه توان برخورد قاطع با تعرضات هر مستكبري را دارد؛ يعني سپاه پاسدارن انقلاب اسلامي و بسيج مستضعفين، باز مي گردد. موسوي در حالي كه هدف تحريمهاي جديد صهيونيستهاي جهاني عليه ايران، تضعيف سپاه پاسداران انقلاب اسلامي بوده است مي نويسد:
«سپاه امروز درگیر مسائل سوال برانگیزی است. از سویی اسلحه سپاه وبسیج به جای دشمن در مقابل مردم قرار گرفته است ودر سرکوب و دستگیری ها و بازجوئی ها ی نیروهای سیاسی و معترضین نقش درجه اول دارند و از سوی دیگر سپاه در حجم غیر قابل باوری درگیر مسائل اقتصادی است. سپاه نمی تواند برای تامین امنیت کشورو انقلاب مورد اعتماد باشد. ومتاسفانه در این معرکه ما شاهد زوال اعتبار قدیمی و پشتیبانی مردمی سپاه خواهیم بود. قابل پیش بینی است که با ادامه این روند سپاه به جای دفاع از کشور وانقلاب به دفاع از سازمان و تشکیلات خود بغلطد ویا به تمامی در اختیار یک قدرت مستبد و ضد مردمی قرار گیرد. از یاد نبریم نفرت مردم از نهادهای اقتصادی و امنیتی رژیم شاهنشاهی تا چه حد در ظهور و بروز خشم مردم موثر بود. با شرایط تحمیلی ناشی ازقطعنامه و تحریم ها بازبینی نقش سپاه و بسیج یکی از مهمترین اقداماتی است که نیروهای خیرخواه از هر جناح و دسته ای باید خواستارآن باشند.

گفتني است نمايش قدرت نظام جمهوري اسلامي در 9 دي و 22 بهمن 88 و نهايتا شكست نقشه كودتاي سبز خشم و همنوايي توئمان صهيونيستهاي جهاني و عناصر داخلي آنها را در پي داشته است. تا جايي كه اعمال تحريمهاي بي فايده عليه سپاه پاسداران و گُنده گويي هاي خشمگينانه امثال موسوي را در همين راستا مي توان ارزيابي كرد.



:: موضوعات مرتبط: سیاسی , ,
:: بازدید از این مطلب : 209
|
امتیاز مطلب : 55
|
تعداد امتیازدهندگان : 15
|
مجموع امتیاز : 15
تاریخ انتشار : 18 تير 1389 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: